Over onze praktijk

Bij Mondzorg024 werken professionals met passie voor hun patiënten én hun vak. Mondzorg024 blinkt uit in ‘zorg op maat’, wij nemen de patiënt serieus en bepalen samen het doel waar we naar toe willen gaan. Geen wisselende tandartsen maar uw eigen tandarts die de tijd neemt om u op uw gemak te stellen. Wij behandelen geen monden, maar mensen.

Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden bij- en nascholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.

Veel specialisaties

Ons team bestaat uit tandartsen die elk naast de algemene praktijk een specialisatie hebben. Verder zijn er preventie assistentes die na de controle door de tandarts het gebit optimaal kunnen reinigen en polijsten. Daarnaast is er een mondhygiëniste die helpt bij tandvleesproblemen, zij helpt u met een doelgericht plan op maat. Mondzorg024 kan u dus een zeer complete mondzorg aanbieden!

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via dit formulier. Na het invullen zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een intake afspraak.