Onze praktijk – Mondzorg 024 – Nijmegen
Welkom bij
Mondzorg 024
Mondzorg 024

Onze praktijk

Bij Mondzorg024 werken professionals met passie voor hun patiënten én hun vak. We blinken uit in ‘zorg op maat’; wij nemen de patiënt serieus en bepalen samen het doel waar we naar toe willen gaan. Geen wisselende tandartsen maar uw eigen tandarts die de tijd neemt om u op uw gemak te stellen. Wij behandelen geen monden, maar mensen.

Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden bij- en nascholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.

Altijd dichtbij

Mondzorg024 heeft twee locaties in Nijmegen:

  • Mondzorg024 Lindenholt: St. Agnetenweg 73a
  • Mondzorg024 Hengstdal: Hengstdalseweg 97

In de praktijken werken zes tandartsen: De twee eigenaren Rogier Scheffers & Frans Janse en Gerhard Bod, Joep Ader, Imre Wijngaarden en Faye van Gestel. Daarnaast zijn er mondhygiënisten en (paro)preventieassistentes werkzaam.

De patiënt centraal

Wij stellen u als patiënt centraal in onze praktijken.

  • u verdient de beste zorg;
  • u krijgt van ons persoonlijke aandacht;
  • wij zijn open, duidelijk en eerlijk tegen u;
  • wij zijn makkelijk bereikbaar en dichtbij.

Preventie en mondhygiëne

We verlenen mondzorg in de brede zin van het woord. Van preventie, om gaatjes te voorkomen en het poetsen te optimaliseren, tot uitgebreide behandelingen met kroon- en brugwerk of prothetische voorzieningen, zoals een kunstgebit. Veel mensen willen tegenwoordig een fraai gebit. Door bleken en witte vullingen kan dit gerealiseerd worden. Ook mensen die lang niet bij een tandarts zijn geweest, bijvoorbeeld door angst, zijn van harte welkom.

 

Ruime openingstijden

Wij zijn naast de gewone openingstijden (ma t/m vrij van 8.00-16.30 uur), ook open op maandag- en woensdagavond en op de zaterdagochtend. Vanwege deze ruimere openingstijden zijn we in staat om nieuwe patiënten aan te nemen. We verwelkomen u graag voor een kennismaking of intake.